Video që bëri xhiron e rrjetit/ I gjuan nuses me grusht në mes të dasmës

Një burrë ka goditur me grusht nusen e tij në ditën e dasmës. Ngjarja e pazakontë ka ndodhur në Uzbekinstan dhe mediat raportojnë, se burrit nuk i kishte pëlqyer, që gruaja kishte fituar një lojë.

Të Fundit