Video/ Macja që hap derën vetë..

Macja e shtëpisë hap derën e ballkonit dhe nuk e mbyll. Janë këto disa episode, që shfaqen e komentohen në emisionin “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit