Video/ Kur nuk e di per cfare perdoren frenat!

Një vajzë e re pyetet nga instruktori i makinës, se kë do shtypë,po të ketë përpara një të moshuar dhe një fëmijë dhe ajo në vend të frenave thotë, se do shtypë të moshuarin.

Të Fundit