Liqeni i Kukesit ,nje histori e pafundme grryerje!

Firma Salillari po grryen inertet në liqenin e Kukësit. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në studion e emisionit “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit