“Vetëm këtë jo” justifikimet e meshkujve kur nuk duan seks!

Cilat janë justifikimet më të cuditshme të shqiptarëve, kur nuk duan, apo nuk munden të bëjnë dicka? Ne i drejtuam këtë pyetje qytetarëve dhe përgjigjet e tyre janë plor humor, për të mos u humbur.

Të Fundit