Vaji i virgjer, qytetarja: “Sot s’ka femra te virgjera jo me vaj”

Sot është dita e Kryqit, që hidhet në ujë. Kjo traditë bëhet cdo vit në Berat, por ne jemi në këtë qytet për një tjetër interes.Klintoni ishte në këtë qytet e pyeti qytetarët për karakteristikat e tyre. Pse thuhet “mistrec Berat” dhe pse ky qytet mbahet për vajin e ullirit e si dallohet ky produkt, kur është i virgjër.

Të Fundit