Urimi i “Stop” per festen e pavaresise 28 nëntor 2018

Pjesa e trete e emisionit te sotem i eshte kushtuar teresisht festes se pavaresise. Nje kercim special me veshje tradicionale e muzike shqiptare shoqerojne emisionin e sotem dhe kete pjese. Dhe nuk kish si te mungonte urimi i stafit te programit dhe Saimirit e Gentit per 106 vjetorin e ngritjes se flamurit ne Vlore dhe shpalljes se Shqiperise shtet i pavarur.

Të Fundit