Une dhe partneri jemi te dy te fresket, se kemi problem te nxehtin afrikan.

Sot në ditën e fundit të qershorit, u jemi drejtuar qytetatrëve, për t’i pyetur sesi po e përballojnë të nxehtin afrikan të këtyre ditëve.Në c’mënyrë i menaxhojnë raportet intime me këtë të nxehtë.Nuk mungojnë përgjigjet plot humor nga ana e qytetarëve, të cilët herë gjejnë shpëtim tek kondicioneri e herë te dushi me ujë të ftohtë.

Të Fundit