U quajt sharabajgë dhe u dhunua në kopsht, si paraqitet gjendja e vogëlushes 3-vjeçare?…

Në nëntor 2023 transmetuam denoncimin e një prindi, vajza 3 vjecare e të cilit, u dhunua brenda kopshtit privat “Stinët”, në rrugën “Kushtrimi i lirisë”. Ngjarja ndodhi në 1 nëntor 2023 dhe si pasojë e vogla pësoi frakturë në këmbë. Ne transmetuam pamje filmike, që tregonin, se për shkak të dhunës, vajza u dëmtua.Ngjarja bëri shumë bujë e shkaktoi tërmet në institucione e opinionin publik. Sot tregojmë gjendjen e vajzës, e cila ndjek seancat e rehabilitimit në klinikën Jica, në rrugën “Mujo Ulqinaku” në kryeqytet.Maria Jica, fiozioterapiste, tregon, se është duke zhvilluar seancat me vogëlushen dhe ecuria e saj është e mirë. Duhet ende punë, por rruga është e mbarë, pasi përmirësimi i vogëlushes, është i dukshëm.

Të Fundit