U filmua duke vjedhur karburantin e zjarrfikëses, pezullohet drejtori !

Në emisionin e djeshëm transmetuam me video, sesi drejtori i Shërbimit Zjarrfikës Kukës, Luan Kërxhalliu, vjedh karburantin e të vetmit mjet të stacionit në qytet, për nevoja personale.Ne e pyetëm drejtorin për këtë, por ai mohoi të ketë vjedhur karburant. Pas pamjeve filmike, kryetari i bashkisë së Kukësit Safet Gjici, tha për “Stop”, se është bërë propozimi për pezullim të drejtorit të përgjithshëm të zjarrfikësve dhe po procedohet penalisht Luan Kërxhalliu, i kapur me presh në dorë, duke vjedhur karburant.

Të Fundit