Tre avionë në “Air Albania”, Rama: Mbërriti edhe Naimi

Kryeministri Edi Rama bën me dije se se avionëve të linjës ajrore “Air Albania”, i është shtuar edhe “Naimi”.

Nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, Rama shkruan se pas Lasgushit dhe Migjenit, dhe frenimit nga periudha e pandemisë, ka shkuar në 3 numri i avionëve në florën e kompanisë sonë të flamurit.

“Pas Lasgushit e Migjenit dhe frenimit nga pandemia, mbërriti edhe Naimi, i cili e çon në 3 numrin e avionëve të flotës së kompanisë sonë të flamurit”, shkruan Rama.

Të Fundit