Transferimi i “komisarit të drites”, Stop kthen ne pune Dritan Shallarin! 12 tetor 2018

Dritan Shallari,prej 11 vjetësh mësues i gjuhës angleze në fshatin Grevë dhe shkollat Zhepë e Gurazez Skrapar,denoncon në “Stop” transferimin e tij arbitrar disa orë larg fshatit. Drejtoresha e shkollës e njoftoi, se duhet të shkonte në shkollën e Strafices dhe Barcit, por problemi është se shkollat, ku jepte mësim Dritani mbetën pa mësues anglishteje.Drejtoresha, Albana Bakiasi, tha, se për këtë ka folur me përgjegjësen e zyrës arsimore Engjellushe Nakuçi. Por kjo e fundit e mohoi këtë vendim dhe urdhëroi kthimin e Dritan Shallarit në vendin e punës.

Të Fundit