Tmerri i bizneseve! Arrestohet shqiptari për 9 vjedhje me armë në Greqi

Një 30-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia greke në Selanik për të paktën 9 vjedhje me armë

Prej muajit mars ai ka kryer 9 grabitje në disa bar kafe në Sikeon, Neapoli dhe Agio Pavlo si dhe në një pikë lojërash fati në Agio Pavlo.

Ndërsa më 12 shtator, në një bar kafe market në rrugën “Foka” në Sikeon, ku me fytyrë të mbuluar dhe një thikë vodhi 1000 euro si dhe disa paketa cigaresh.

DURRËS- Policia parandalon kryerjen e një vrasjeje nga një shtetas me precedent të theksuar kriminal dhe rrezikshmëri të lartë në Durrës.

Ai është Aldi Muatafa 37-vjeç, i dënuar më parë brenda dhe jashtë vendit, për armë, drogë, kanosje dhe tentativë vrasjeje. Ai ishte i armatosur me armë zjarri me silenciator, me të cilën ishte nisur për të vrarë një person.

 

Të Fundit