“T’ja dh*esin tëmën, 15 vjet le ta bëjnë”, komentet e qytetarve për tradhtinë bashkëshortore…

Projekt-ligji i ri, që bigamia e tradhtia bashkëshortore do të ndëshkohen, ka shkaktuar reagime të ndryshme te qytetarët.Të pyetur, nëse është e drejtë masa e ndëshkimit dhe kush do ta pësojnë më shumë, burrat apo gratë, të intervistuarit japin përgjigje plot humor për debatin e ditëve të fundit.

Të Fundit