Tirane/ Shtepia i shitet 2 here, ushtaraku mbetet ne mes te rruges!

“Stop” është ndalur në rrugën “Don Bosko” në Tiranë,për një problem të ushtarakut Luan Nikollari. Ai tregon, se mori një kredi të butë dhe bleu apartament në këtë zonë. Por pas 5 vjetësh, që jetonte aty,përmbarimi i kërkoi të dalë e të lirojë shtëpinë, pasi i përket të zotit të truallit, Gent Bardhoku, në bazë të një kontrate, që ky i fundit ka bërë me ndërtuesen Drita Daci.Zoti Bardhoku tregon, se ai është i pari, që lidhur kontrata me ndërtuesen, por tani është gjendur përballë konflikteve me qytetarët, të cilët kanë blerë apartamentet, që i takojnë atij.Gjykata i ka dhënë të drejtë pronarit të truallit, por tani konflikti social, është i pazgjidhur.”Stop” kontaktoi edhe me ndërtuesen, por ajo vetëm shmangej dhe nuk dha një përgjigje për manovrat në kurriz të qytetarëve. Cuditërisht ndërtuesja Drita Daci, vijon e qetë jetën e punën, pa i hyrë gjemb në këmbë.

 

Të Fundit