“Ti nuk bo hajër mo”, mashtruesja e Kadastrës kërcenon denoncuesin pasi i vjedh 3.6 mln lekë

Një denoncues nga zona e Kasharit denoncon në “Stop”, se një grua nga Vora, me emrin Eljana Gjoka Ismaili, e ka mashtruar, duke u hequr si punonjëse kadastre. Ajo i ka marrë 3.6 milionë lekë, me premtimin, se do t’i zgjidhte një problem pronësie, që ka lindur me një bashkëfshatar.Premtimi dhe të hollat janë dhënë që në prillin e kaluar dhe po bëhet një vit, që Eljana Gjoka Ismaili i ka bllokuar kontaktet dhe nuk pranon të takohet me djalin e familjes, për t’i dhënë shpjegim për paratë apo zgjidhjen e certifikatës së pronësisë.Gazetari i “Stop” arrin ta gjejë Eljanaën pranë Kadastrës në Rinas, duke e përballur me denoncuesin.Ajo pranon, se ka marrë 3.6 milionë lekë, duke këmbëngulur, se është punonjëse e kadastrës.Në fund Eljana kërcënon denoncuesin në prani të kamerave, për këtë që i bëri, duke i thënë, se nuk do të jetë i gjallë, nëse nuk tërhiqet për 24 orë.

Të Fundit