“Ti je gjerman hileqar, na ke lene kaq vite ne konfuzion”

Të dielën ishte festa e pavarësisë, ndërsa dje dita e clirimit. Qysh nga rënia e komunizmit, në Shqipëri ka gëluar debati i datave, sidomos për clirimin dhe ikjen e gjermanit të fundit.Ne kemi dalë në rrugët e sheshet e kryeqytetit dhe kemi intervistuar qytetarët për të dyja këto data të rëndësishme të historisë së Shqipërisë dhe sjellim një material plot humor.

Të Fundit