“Ti je e vjetër…” ngacmon qytetaren, ajo e bën për ujë të ftohtë, çfarë ndodhi gjatë intervistës!

Kemi pyetur qytetarët e Tiranës, se cila ka qenë cmenduria më e madhe, që kanë bërë për dashurinë.Përgjigjet e brezave të ndryshëm ndajnë koncepte të ndryshme për këtë. Një grua thotë, se sot ka vetëm interes për paratë dhe jo dashuri të vërtetë.Ndërsa një vajzë shprehet, se ka kaluar nga ballkoni i saj tek ballkoni i të dashurit , duke i lënë prindërit jashtë.

Të Fundit