Thirrja e invalidit nga Fieri: dua një sahat për matjen e ujit! 3 maj 2018


Qytetari Idajet Xhafaj nga Fieri, është invalid dhe i është drejtuar emisionit “Stop”, pasi prej 3 muajsh nuk pajiset me sahat për matjen e ujit.Për rastin në fjalë, gazetarja e emisionit iu drejtua ndërmarrjes së ujësjellësit në këtë qytet.Drejtori teknik shpjegon, se shumë matësa dolën jashtë funksionit, për shkak të të ftohtit, por tani është marrë furnizimi dhe zoti Xhafaj do të ketë sahat për matjen e ujit.Pas disa ditësh qytetari nga Fieri, arrin të pajiset me atë që i takon.

Të Fundit