Thirrja e dëshpëruar e qytetarit nga Vlora: Dua pelën time, që ma vodhën!

Saimiri e Genti shpërthejnë në të qeshura të papërmbajtura, ndërsa komentojnë “gjëmën”, që e ka gjetur qytetarin. Atij i kanë vjedhur pelën në fshat dhe për këtë cështje, ka bërë denoncim e ka nisur hetimet…”Sugjerimi” i djemve të “Stop”-it është epik: shih për pelë tjetër, se e jotja është e folur, e përfolur dhe e përdorur…?!

Të Fundit