Telefonata nga burgu i Peqinit si i keqtrajtojne te denuarit..!

Një ndër lajmet kryesore të ditës së sotme, ishte gjetja pa jetë në burgun e Peqinit të të dënuarit me burgim të përjetshëm, Andon Mëhillaj, i njohur si anëtar i bandës së Julian Sinanajt.Në të njejtën ditë, një person, që vuan dënimin në këtë institucion, ka regjistruar një bisedë telefonike me një familjarë, ku i tregon, se brenda qelisë keqtrajtohet dhe shërbimet atje shiten me para nën dorë.

Të Fundit