Teatri i dëgjesave publike të Veliajt, dhunohet gazetari i “Stop” 25 tetor 2018

Një ditë më parë, në një nga dëgjesat publike të kryebashkiakut Erion Veliaj në Kombinat, aktivisti i shoqërisë civile dhe gazetar e bashkëpunëtor i emisionit “Stop” u nxorr jashtë me dhunë, edhe pse është banor i zonës. Renaldo tregon situatën dhe shpjegon, se ishte në aktivitet, thjesht si një i interesuar për projektet e bashkisë së Tiranës për vitin e ardhshëm.

Të Fundit