Të vegjlit në botë argëtohen me emisionin “Stop”

Elio nga Austria argëtohet para ekranit të televizorit me emisionin “Stop”. E njejta situatë me binjakët Amos dhe Alex, që jetojnë në Lion të Francës.

Të Fundit