Qytetarët flasin “Çëmbra” dhe fitojnë para

Ne i jemi drejtuar me një konkurs plot humor qytetarëve dhe i kemi thënë të shqiptojnë mbrapsht, fjalë të tilla si sheqerpare, kremastar, llafazan, apo kukurec. Situatat e krijuara janë për të mos u humbur.

Të Fundit