“Të përplaset ku të dojë” shtëpia 50m2 bën vllezërit armiq për jetë

Jemi në qytetin e Vlorës për denoncimim e Irma dhe Perlat Saliaj. Perlati denoncon vëllain, Ferdinad Saliaj, i cili përmes mashtrimit ka zhvatur një pronë rreth 50 m2 në bulevardin “Ismail Qemali”, që sot është 2 dyqane. Kjo pronë është përfituar me privatizim në një kohë, kur në certificatë ishin 3 pjestarë nëna, babai dhe Perlati. Ferdinand Saliaj në 18 gusht 2022 con nënën Merfa Saliaj te noterja Mirela Gjonça, ku bën një testament. Por rezulton, se nëna një ditë më pas ka bërë një akt dhurimi për Ferdinandin. Në nëntor nëna ka bërë revokim të testamentit dhe denoncuesit shprehen, se asnjëherë nuk është përmendur ky dhurim. Ne u takuam me Ferdinand Saliajn, i cili mohoi cdo gjë dhe tha, se më vëllain e tij, do shihej në gjyq. “Stop” transmeton edhe një audio regjistrim mes nënës Merfa dhe nuses së djalit, ku e ndjera i pohon, se vetëm një herë ka qenë te noterja dhe nuk i ka bërë dhurim Ferdinandit.

Të Fundit