“Të flejmë të tre më mirë”- sa xhelozë janë shqiptarët?

A janë shqiptarët xhelozë. Nëse do t’i ndanim me gjini, kush janë më shumë xhelozë, burrat, apo gratë. Në kemi pyetur qytetarët e Tiranës, duke i vënë edhe në situata konkrete, për masën dhe formën e tyre të xhelozisë. Përgjigjet e të intervistuarve, do t’ju gajasin së qeshuri.

Të Fundit