Targa e falsifikuar dhe odiseja e qytetarit me gjobat arbitrare. 6 mars 2018

Agim Basha, një qytetar nga Tirana, tregon në “Stop” peripecitë, me gjobat e policisë bashkiake, për shkak se një makinë tjetër mbante targën e tij,por të falsifikuar.Ai u detyrua në ankohet në Policinë Bashkiake, bashkinë e Tiranës, bëri denoncim në komisariatin numër 1, u detyrua të gjejë vetë makinën golf 3 me të njejtën targë, e sërish nuk mundi t’i heqë gjobat. Pas interesimit të “Stop”, Agimi mundi të clirohej nga detyrimi i gjobave të padrejta,ndërsa makina me targa false u sekuestrua.

Të Fundit