Taksë e re për beqarët/ Tym e flakë në landfillin e Vorës 5 tetor 2018

Së shpejti pritet, që beqarëve t’u shtohet një taksë e re. Renaldo ka realizuar intervista me qytetarët, lidhur me këtë iniciativë.”Stop” është ndalur në Kodër Picar në landfillin e bashkisë Vorë, ku mbetjet ishin hedhur edhe gjatë rrugës.Prej 10 vjetësh atje shkarkojnë kamioncina me plehra, dhera dhe orendi shtëpiake. Punonjësit thonë, se hidhen edhe mbetje urbane, të cilave më pas u vihet flaka e mbulohen me dhe.

 

Të Fundit