Tabela e reklamës pengonte pamjen për makinat dhe këmbësorët, hiqet pas transmetimit në Stop

Dy ditë më parë transmetuam një tabelë reklame në një nga rrugët e Tiranës, që pengonte kalimtarët, të shihnin automjetet dhe makinat për të parë këmbësorët.Të nesërmen e transmetimit punonjësit e IMT-së kanë hequr reklamën e rrugës, duke liruar fushëpamjen te vijat e bardha për banorët e kryeqytetit.

Të Fundit