Sukth/ Rrihet barbarisht me dru e leve, policia nuk reagon-Stop-18 Tetor 2021

Jemi në Sukth, Durrës. Qytetari Myrvet Veshi është dhunuar më 2 tetor 2021 nga dy persona, teksa kryente aktivitetin e vet, si shitës ambulant peshku pranë mbikalimit në Sukth. Dy agresorët, ai thotë, se i takoi para banesës së vet dy ditë para ngjarjes, në orët e vona të mbrëmjes. Njëri prej personave ishte grabitësi i motorrit të tij, Aldi Sejdini, incident, që e kishte denoncuar në “Stop” në vitin 2016. Myrveti akuzon policinë, se nuk iu përgjigj, kur ai telefonoi për dy persona të dyshimtë në derën e tij dhe po kështu zvarriti cështjen e pajisjes me një vendim për kryerjen e ekspertimit ligjor, pas dhunimit.

Të Fundit