Stop zgjidh problemin e energjise ne Sauk!

Në fund të tetorit ishim në Sauk të Vjetër, në vendin e njohur si Pamja, ku 10 familje, janë vendosur aty, që prej vitit 1993. Banorët na treguan, se vuanin për energji, për shkak të tensionit të dobët, edhe pse janë pagues të rregullt të energjisë.Që prej vitit 2017, këta banorë presin një projekt, që thonë, se është miratuar dhe duhet të zbatohet.Pas këmbënguljes dhe transmetimit të “Stop” OSHEE bëri të mundur finalizimin e projektit, për të cuar dritat me tension të plote në këtë zonë.

Të Fundit