Stop – Viti i Ri, dy shtepi te reja per dy familje ne nevoje! (31 dhjetor 2018)

Sic është bërë tashmë traditë, emisioni “Stop” me “Fundjavë ndryshe” ka bërë me shtëpi të re dy familje në nevojë. Së pari jemi ndalur në Bulqizë, në familjen Shira, 5 anëtarët e së cilës, shtyjnë ditët në kushte mbijetese.Kryefamiljari Nexhmi Shira, vuan nga parkinsoni dhe nuk mundet t’i dalë zot familjes.”Stop”, “Fundjava” dhe presidenti i Balfin Grup, Samir Mane, i kanë dhuruar një jetë të re familjes Shira, duke i bërë shtëpinë e ëndrrave. Rasi i dytë vjen nga Belshi, ku “Stop”, “Fundjava” dhe shkolla jopublike “Green School” në Elbasan,kanë bërë me shtëpi të re familjen e Xhoana Bajramit, së cilës i ka vdekur edhe bashkëshorti.

Të Fundit