Stop – Vipa ne karantine/Irma Libohova flet per izolimin e projektin “bella ciao”! (12 maj 2020)

Me një këngë për infermierët në ditën botërore të tyre e në këtë kohë pandemie globale, nis programi i sotëm.Giovanni Rotolo dhe Ola 1 kanë dizenjuar maska mbrojtëse enkas për emisionin Stop dhe stafin tonë me logon e programit. Klintoni ka realizuar intervista me personazhe VIP nga ditët e tyre të karantinës. E para është Irma Libohova, që tregon përvojën e saj të izolimit dhe projektin e këngës Bella Ciao, ku mori pjesë mes artistëve të tjerë ndërkombëtarë.

Të Fundit