Stop – Veteranët e luftës, dekorata, kujtime e këngë trimërie! (29 nentor 2018)

Shumica e majtë festoi sot 74 vjetorin e clirimit të vendit, duke bërë homazhe në Varrezat e Dëshmorëve. Të njejtin ritual kreu dhe opozita, por si zakonisht ditën e djeshme, pasi për datë clirimi, njeh 28 nëntorin.Gazetarja e “Stop” realizoi intervista me veteranë të luftës, të cilët si cdo vit kanë nxjerrë dekoratat e i kanë vënë në kraharor dhe që në mëngjez kanë kryer homazhe në Varrezat e Dëshmorëve.

Të Fundit