Stop – Tregu i gjelave te detit dhe shpjegimet e tregtareve per shpendin! (06 janar 2020)

Sot është dita e ujit të bekuar, apo Befana.Në disa vende, kjo ditë është festë zyrtare. Klintoni ka qenë në një nga tregjet ku tregtohen gjela deti dhe sjell intervista plot humor, mbi mënyrën e mbarështimit dhe rritjes së shpendit tradicional të disa festave tona.

Të Fundit