Stop-Topalli: “Basha e ka kthyer partine ne biznesin e tij familjar”! (23.01.2019)

Ish-nënkryetarja e PD-së, Jozefina Topalli, u shpreh, se kryesia e re e PD-së, është pa fytyrë, pa profil dhe pa identitet. Sipas Topallit, Lulzim Basha e ka kthyer partinë në biznesin e tij familjar.

Të Fundit