Stop – Tirane/ Mbeshtetje per banoret e prekur nga termeti, por shteti i ka harruar. (18 dhjetor 2019)

Nismës së emisionit “Stop” për të ndihmuar banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit, u janë bashkuar 4 shoqata në Suedi: “Liria”, Rrjeti Shqiptar në Suedi”, “Vajzat Shqiptare në Suedi”, “Shqiptarët më të mirë të Suedisë” me 12 tonë ushqime, veshmbathje e snde të nevojave të ndryshme. Një pjesë të tyre emisioni “Stop” ua coi banorëve të strehuar tek “Egi Center” dhe “Hotel Delux”.

Edhe “Zepa Natyral” ka sjellë në këtë objekt një furgon me produkte të vetat. Po kështu fondacioni Firdeus solli ushqime për këto familje.Pronari i Egi Centër i falenderon kompanitë dhe shoqatat, që e kanë ndihmuar, por kërkon edhe prezencën e shtetit.Pas këmbënguljes së Stop, reagoi Drejtori i Emergjencave Civile në Bashkinë e Tiranës, i cili tha, se do komunikojë me sektorin e strehimit dhe kryetarin e bashkisë, që këta banorë të trajtohen me bonus qiraje.

Të Fundit