Stop – Tirane/Fiton te drejten e kempit, por pagesa i llogaritet kur merr vertetimin! (13 maj 2020) – Stop
Të Gjitha

Stop – Tirane/Fiton te drejten e kempit, por pagesa i llogaritet kur merr vertetimin! (13 maj 2020)

Andrea Kostarista nga Tirana, tregon, se ka dalë në kemp në 13 nëntor 2019. Ai është interesuar për pagesën sociale prej 33 mijë lekësh të vjetra nga njësia administrative numër 1, por nuk ia japin nga koha e daljes në pension invalidi, por në datën e tërheqjes së vërtetimit. Ne u interesuam në njësinë administrative numër 1 dhe punonjësja tha, se vendimi i qeverisë është i tillë, që pagesa përfitohet në bazë të vërtetimit. Një muaj pas datës së daljes në kemp ai ka të drejtën e përfitimit të ndihmës ekonomike,3 300 lekë.Por sipas saj, nëse zotëria ka qenë në Kemp Epror, ose ka dalë me vonesë jo për arsye të tij por për arsye të kempit, atëhere mund të marrë 3 muajt e pagesës së munguar.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *