Stop- Te rinjte e PD dhe LRI proteste me kepuce para parlamenit.(25.04.2019)

ë rinjtë e PD-së dhe LSI-së protestuan sot para parlamentit me 200 palë këpucë e flamuj të vendeve të huaja, për të treguar, se kjo qeveri ka larguar të rinjtë nga Shqipëria.Në parlament u betuan sot 6 deputetë të rinj, duke e cuar në 110 numrin e parlamentarëve.

Të Fundit