Stop – Te qeshim sa per nje vit: Pjesa e trete! (02 janar 2020)

Situata nga emisionet gjatë provave apo reklamave, shoqërohen me shumë humor në studion e “Stop”.Situatë humori e të qeshura pafund ka shkaktuar në studio, kur flitej për opozitën e bashkuar dhe aksionin e saj, apo bidonët kundragaz të LSI-së gjatë protestave.Të rinjtë gjermanë kanzë zgjedhur një formë të vecantë proteste, duke u shtrirë në parlament.Gentit i thahet pështyma për ujë, gjë që nuk mund të kalonte pa ilaritet në studio.Me një libër në dorë shmang biletën e autobusit në një ditë të vitit.Po kaq humor shkakton edhe studimi i raportit demografik femra-meshkuj në vitin 2061.

Të Fundit