Stop – Te qeshim sa per nje vit: Pjesa e pare! (02 janar 2020)

Situata nga emisionet gjatë provave apo reklamave, shoqërohen me shumë humor në studion e “Stop”.Kështu Saimiri e Genti venë pampersat në kokë, gjatë një situate humori.Në studio shpërthejnë të qeshurat edhe kur flitet për depon e ujit në Zallherr.Një gjyshe ka mbetur pa varr në Korcë dhe kjo është sa për të qeshur, aq edhe për të qarë.Një fallxhore pretendon, se të lidh me mashkullin e ëndrrave, që në këtë rast, ka qëlluar të jetë Erion Veliaj.

Të Fundit