Stop – Stop dhe Shqiptaret per Shqiptaret grumbullojne parate per Egzon Kryeziun! (18.09.2019)

Vetëm 2 ditë pas apelit të Ramë Kryeziut për 30 mijë euro për rehabilitimin e djalit të tij, fondacioni “Shqiptarët për shqiptarët” ka mundur ta mbledhë këtë shumë për shëndetin e Egzon Kryeziut.

Të Fundit