Stop-Skrapar, Arroganca dhe vulgariteti i drejtorit të Pastrim-gjelbërimit.

Një material audio, tregon, se në cfarë mënyre dhe me cfarë fjalori banal, heq nga puna njÎ punonjÎs, drejtori i ndÎrmarrjes sÎ pastrim gjelbërimit në bashkin e Skraparit, Myrsel Koprencka. Drejtori pranon me fjalë fyese, që po merret me një fukara, por kjo nuk e pengon ta hedhë në mes të katër rrugëve..!!!

Të Fundit