Stop – Skandaloze, nje grup adoleshentesh rrahin nje bashkemoshatar! (04 qershor 2019)


Një raport i Eurostat tregon, se më pak se 1% e shqiptarëve i thellojnë njohuritë pas përfundimit të shkollës.Kjo është shifra më e ulët në rajon dhe vendet e Bashkimit Europian.”Stop” sjell sot një tjetër video të dhunës së adoleshentëve. Në video, disa të rinj godasin fizikisht një adoleshent, madje dhe i bëjnë thirrje njëri-tjetrit për ta filmuar.

Të Fundit