Stop – Skandali i gjyqtares, kallëzime e ankimime në institucionet e drejtësisë! (16 janar 2019)


Një ditë më parë emisioni “Stop” transmetoi rastin e dy vendimeve identike gjyqësore të pronës së Dafina Pecit, që mbanin firmën e gjyqtares së Elbasanit Pajtime Fetahu.Sot emisioni “Stop” bashkë me zonjës Peci i janë drejtuar institucioneve të drejtësisë për këtë rast. Ndaj zonjës Fetahu dhe vendimeve të saj, janë depozituar kallzim në Porkurorinë e Krimeve të Rënda, denoncim në KLGJ, ankimim në KPK për të dhe prokuroren Enkeleida Millonai.

Të Fundit