Stop- Shtëpia te Fresku e shitur disa herë, ministrja Gjonaj kërkon verifikim.(17.01.2019)


Pak ditë më parë, “Stop” transmetoi rastin e qytetarit Artan Hazizaj, i cili kishte blerë një apartament në zonën e Freskut, por ishte e regjistruar në hipotekë në emër të ish-pronarit të tokës.Kryetarja e Dhomës së Noterëve, Mimoza Sadushi,shpjegon, se ligji dhe një udhëzim i vitit 2016, shmag cdo gabim të noterëve, për shkak të regjistrit elektronik. Nga ana tjetër, ministrja e drejtësisë, Etilda Gjonaj, ka urdhëruar kryerjen e një kontrolli pranë noteres Elida Magani, që kishte bërë kontratat e shitjes.

Të Fundit