Stop – Shkoder/ Vajza e semure shkul floket, Stop con mjeket dhe Sherbimin Social! (01 nentor 2019)

“Stop” ka udhëtuar drejt Shkodrës në familjen e Qamile Muharit. Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe kërkon ndihmë për vajzën, Adelina Emini 17 vjecare, e cila pasi ka kaluar një traumë, ka probleme shëndetësore dhe shkul flokët e veta. Qamilja nuk punon, pasi vajza nuk rri dot vetëm. Ajo nuk ka patur mundësi të shkojë as te mjeku, as të trajtohet me ndihmë ekonomike. Gazetarja e “Stop” kërkoi bashkëpunim me spitalin rajonal dhe ky i fundit vuri në dispozicion grupin e urgjencës dhe mjeken psikiatre Valdet Hoxha. Ata e vizituan në shtëpi vajzën, e cila do të ndiqet nga ekipi i mjekëve.Nga ana tjetër, Shërbimi social i Shkodrës dhe specialisti Eltjon Boshti, bënë verifikimet në terren, duke premtuar, që cdo institucion të japë atë që mundët dhe kompetencë për këtë rast ekstrem.Nga kontributorët e programit, famijes në nevojë iu dhanë 400 mijë lekë të dhe një sasi e konsiderueshme ushqimesh.

Të Fundit