Stop – Shkoder, Stop pajis tregtaret e makinave me targa prove! (22 mars 2019)

Sot në vend festohet dita e Sulltan Norvruzit. Renaldo u është drejtuar qytetarëve, duke i pyetur, se cfarë duhet të bëjë njeriu, që ta ketë në terezi? Shumica e banorëve të Tiranës, e lidhin “terezinë” me gjendjen ekonomike, nga e cila, sipas tyre, burojnë të gjitha të tjerat.Disa javë më parë emisioni “Stop” transmetoi problematikën e tregtarëve të makinave në Shkodër, të cilët u ankuan, se nuk i pajisnin me targa prove, duke i kërkuar të punësonin një inxhinier. Pas emisionit, problemi i tyre u zgjidh dhe ata ia njohin këtë meritë emisionit “Stop”.

Të Fundit