Stop- Shkodër, shkolla me fast-food, institucionet ngrenë supet e pasojnë fajin. (08.05.2019)

Shumë qytetarë nga Shkodra janë ankuar në emisionin “Stop”, se brenda ambienteve të shkollës së muzikës “Preng Jakova”, ka një fast food jashtë cdo kriteri higjeno-sanitar.Nëndrejtoresha e shkollës Lindita Cungu,thotë, se ky është një shqetësim, për të cilin është vënë në dijeni DAR-i Shkodër dhe bashkia e qytetit.Gazetarja e “Stop” kontaktoi me zyrtarët e Dar-Shkodër, por askush nuk pranoi të kishte dijeni për fast food-in në shkollë. Anton Hasanpapaj, kreu i policisë bashkiake, thotë, se nuk ka patur ankesë të drejtpërdrejtë. Bashkia sipas tij, nuk jep leje për këtë biznes. Në QKR biznesi në fjalë rezulton aktiv. Ndërsa AKU Shkodër dhe kreu i saj Hasie Sadria, thotë, se nuk kërkohet leje nga ky institucion për këtë aktivitet.Kreu i AKU-së shpjegon, se është detyrim i drejtorisë së shkollës për të hequr vdo lloj biznesi në ambientet e saj.

Të Fundit