Stop-Shefja-studente e kurrikulave Byzyka: Do te vazhdoj te ndjek studimet!!! (22.05.2019)


Pak kohë më parë emisioni “Stop”transmetoi rastin e Arjola Byzykës, e cila ushtron detyrën e shefes së kurrikulës në DAR Tiranë dhe paralelisht vijon studimet e larta për drejtësi ditën.Dë DAP na thanë, se për raste të tilla, duhet të ngrihet një komision verifikimi, i iniciuar nga titullari i ministrisë së arsimit.Gazetarja e “Stop” arrin të intervistojë vetë zonjën Byzyka, e cila thotë, se, nëse ajo po shkel ligjin,janë institucionet, që duhet të veprojnë. Por përsa kohë, nuk ka një shkelje ligji, ajo deklaron, se do të vazhdojë studimet.

Të Fundit